De olifant in het bad is een interactief boek voor kinderen tussen 1 en 10 jaar oud. Het verhaal gaat over een meisje, Zara en een olifant. Zara hoort een gedruppel in het huis. Vanwaar zou dit toch komen? Is er een olifant in het bad misschien?

Laat je kind ermee spelen! Belletjes ploffen, de bal gooien, verschillende gereedschappen gebruiken om het bad te herstellen, de olifant meehelpen… Ontdek het verborgen object op elke pagina. Vind je het haar van Zara niet leuk? Verander het dan maar… Je kan zelfs de zon verplaatsen.

Het originele versie van het boek is in het Engels. Het is vertaald en verteld door Tanya Gezgen zodat Nederlandstalige kinderen er ook veel plezier aan kunnen beleven.

Zara: de beste vriend van de olifant

Zara: de beste vriend van de olifant

Kenmerken:

  • Er zijn heel veel animaties en interactieve speeltjes om ermee te spelen.
  • Deze interactieve elementen zijn o.a. ballen, speelgoed, drums, bladeren, vogels, ballonnen, vlinders, gereedschappen…
  • De objecten bewegen op een realistische manier zoals, potloden, bladeren, eendjes, enz.
  • Het verhaal gaat gepaard met leuke muziek en tal van verassende geluidseffecten.
  • Er is een verborgen vlinder op elke pagina.
  • Het verhaal wordt voorgelezen door het knopje “voorlezen” te selecteren.
  • De pagina?s worden automatisch omgedraaid door het knopje “pagina’s omdraaien” te selecteren.
Zara wast de olifant.

Zara wast de olifant.

Alasdair Turner schreef “De olifant in het bad” voor zijn dochter Zara als een verhaaltje voor het slapengaan. Het werd een souvenir voor Zara van zijn vader. Het boek bevat illustraties van OIP, een moeder van twee kinderen. Het is geprogrammeerd door Deniz A.S. Cetin. Met dank aan Melih Şendil en Oliver Collyer, de vertellers voor de Turkse en de Engelse versie en Tanya Gezgen, de verteller en vertaler voor de Nederlandse versie.

Advertisements